.

.

.

DOKUMENTI

BIZNIS

VIDEO PREZENTACIJA

NAČELNIK UPRILIČIO PRIJEM ZA UČENIKE GENERACIJA OSNOVNIH ŠKOLA SA PODRUČJA OPĆINE GRAČANICA

NAČELNIK UPRILIČIO PRIJEM ZA UČENIKE GENERACIJA OSNOVNIH ŠKOLA SA PODRUČJA OPĆINE GRAČANICADanas je u Kabinetu Općinskog načelnika upriličen prijem za učenike generacija osnovnih škola sa područja općine Gračanica.

Prijemu su pored učenika prisustvovali i direktori, odnosno predstavnici škola.

Načelnik je uputio čestitke za sve učenike ali i uposlenike te rekao da je ponosan na sve osnovce. Napomenuo je i svim učenicima da prate konkurse za stipendije obzirom da učenici generacija bez obzira na druge kriterije dobijaju podršku i stipendiju od Općine.

 

U svom obraćanju, načelnik Helić je podsjetio i na značajne rezultate  i prijeme uspješnih učenika koji su održani u ovoj godini te je učenicima uručio Pohvale  i novčane nagrade za uspjeh.

Predsjednik Aktiva direktora osnovnih škola općine Gračanica, Senad Zaketović se zahvalio načelniku na prijemu i rekao da se nada da će ovaj prijem preći u tradiciju.

U ime svih prisutnih učenika obratila se i Smajić Nejra, učenica generacije o.š. „Miričina“ koja je izražavajući zahvalnost načelniku istakla da će se za ovu podršku  odužiti  svojim učenjem.NAČELNIK UPRILIČIO PRIJEM ZA UČENIKE GENERACIJA OSNOVNIH ŠKOLA SA PODRUČJA OPĆINE GRAČANICA

Učenici generacija osnovnih škola su:

-         JU OŠ „Stjepan Polje“ – Tursunović Džejna

-         JU OŠ „Soko“ – Bešić Ajdin

-         JU OŠ „Džakule“ – Selimović Zerina

-         JU OŠ „Doborovci“ – Džafić Dženita

-         JU OŠ „Miričina“ – Smajić Nejra

-         JU OŠ „Gornja Orahovica“ – Dobrnjić Belma

-         JU OŠ „Malešići“ – Mešić Almedin

-         JU OŠ „Orahovica“ – Hatemić Ajla

-         JU OŠ „Lukavica“ – Hodžić Belma

Za učenike generacija Druge osnovne škole, o.š.“Hasan Kikić“ i Muzičke škole  su Pohvale i nagrade uručene na maturskim večerima ovih škola.

Općina Gračanica © 2012. Sva prava pridržana.