.

.

.

DOKUMENTI

BIZNIS

VIDEO PREZENTACIJA

POZIV NA DRUGI SEMINAR O POSTUPCIMA I NAČINU UVOĐENJA CERTIFIKACIJE PO MEĐUNARODNIM STANDARDIMA U 2018. GODINI

 S ciljem jačanja internih upravljačkih kapaciteta u malim i srednjim preduzećima i obrtima, Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona uz podršku Kantonalne privredne komore Tuzla organizuje besplatan seminar/predavanje o postupcima i načinu uvođenja EN ISO 14001:2015 - Sistem okolinskog upravljanja i Postupak dobijanja okolinskih dozvola.

Opći cilj ovog međunarodnog standarda je poticanje zaštite okoliša i sprječavanje onečišćenja u skladu s društveno-ekonomskim uslovima.

 

Seminar će se održavati u četvrtak 01.11.2018. godine u prostorijama Kantonalne privredne komore Tuzla Trg slobode bb, Tuzla u vremenu od 12,00 do 14,00 sati.

 

Pozivamo sva mala i srednja preduzeća i obrte / privredne subjekte sa područja Tuzlanskog kantona, predstavnike nadležnih općinskih službi, kao i predstavnike Kantonalne privredne komore i Obrtničke komore koji su zainteresovani da prisustvuju  seminaru, da svoje učešće potvrde na e-mail Ministarstva privrede Tuzlanskog kantona: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i na tel/fax. 035 369-327, 035 369-357, najkasnije dva dana prije datuma održavanja seminara.

Više informacija možete pronaći u prilogu.

Općina Gračanica © 2012. Sva prava pridržana.