.

.

.

DOKUMENTI

BIZNIS

VIDEO PREZENTACIJA

ŠEJMA DURAKOVIĆ I DINO HAMIDOVIĆ NAJBOLJI SPORTISTI U 2018. GODINI

ŠEJMA DURAKOVIĆ I DINO HAMIDOVIĆ NAJBOLJI SPORTISTI U 2018. GODINIŠejma Duraković, članica Karate kluba Gračanica i Dino Hamidović, igrač RK Gračanica, izabrani su za najbolje sportiste općine Gračanica u 2018. Godini.

U ispunjenoj sali BKC-a na samom početku  prisutne su pozdravili predsjednik Sportskog saveza Osman Bukvić i načelnik općine Gračanica, Nusret Helić, koji su čestitali svim kolektivima i pojedincima na postignutim rezultatima te dobitnicima i zaželjeli sretne praznike.

Za najbolje sportske kolektive proglašeni su ŽOK Gračanica Fortex i RK Gračanica.

 

Najuspješniji juniori su Adna Kamarić iz ŽOK Gračanica i Namik Helić nogometaš iz NK Bratstvo. Najbolji kadeti su Azer Musić (RK Gračanica) i Mubina Rešidbegović (Karate klub).

U pionirskoj konkurenciji nagrade su dobili Anela Letić iz Šahovskog kluba Gračanica i Emir Džaferović iz Judo kluba Pribava.ŠEJMA DURAKOVIĆ I DINO HAMIDOVIĆ NAJBOLJI SPORTISTI U 2018. GODINI

Nagradu za najboljeg trenera dobio je Ferik Dizdarević, dok je najbolji sportski radnik ove godine Mirzet Topčagić, oba iz Kaskade.

Specijalna priznanja za doprinos u razvoju sporta dobili su Planinarsko društvo Zefir te novinari Fahrudin Kurtović i Adnan Džafo.

Za najbolju osnovnu školu je proglašena Druga osnovna a Mješovita srednja škola je najbolja srednja škola. Priznanja su dodijeljena nastavniku tjelesnog odgoja Šefiku Memiću i profesoru Almiru Devedžiću.

Posthumna priznanja su dobili Đuka Kamarić, Borislav Žuža, Ahmet Šelo i Slobodan Jovanović.

U revijalnom dijelu programa prisutne su zabavljali Sarah Fazlić, pobjednica Gračaničkih zvijezdica, Jakub Džafić, članovi plesnog kluba Rock step, Ajla Džinić, 2.mjesto u Gračaničkim zvijezdicama i Lejla Vražalica.

 

Općina Gračanica © 2012. Sva prava pridržana.