.

.

.

Članci

P O Z I V za prijavu polaznika na program “STARTUP AKADEMIJA”

P O Z I V za prijavu polaznika na program “STARTUP AKADEMIJA”Razvojna Agencija Žepče i Općina Gračanica u okviru zajedničkog programa Europske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj, EU ProLocal uz podršku Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, raspisuju:

P O Z I V

za prijavu polaznika na program “STARTUP AKADEMIJA”

STARTUP AKADEMIJA predstavlja edukativno – mentorski program koji ima za cilj da osobama, s dobrim poslovnim idejama, pruži podršku u početnoj fazi njenog razvoja, kroz sedam različitih modula treninga:

  • Razvoj poslovnog modela,
  • Kreiranje vrijednosti za kupce,
  • Testiranje poslovnog modela,
  • Prodajne vještine,
  • Marketing,
  • Financije za startupe,
  • Prezentacijske vještine.

Uz treninge, za sudionike će biti organizirane mentorske sesije prilagođene svakom zasebno, ovisno o poslovnoj ideji.

Program će trajati ukupno 80 sati, a početak predavanja je planiran za 01.06.2018.godine.

Završetkom edukacija bit će organiziran Demo dan na kojem će polaznici (kao pojedinci ili dio tima) prezentirati poslovnu ideju pred komisijom koja će odabrati pobjednike prvog ciklusa.

Za pobjednički tim osigurane su i vrijedne nagrade.

 

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Na program se mogu prijaviti: pojedinci iz reda nezaposlenih kreativnih i poduzetnih mladih ljudi (muškarci i žene) koji žele razvijati vlastiti biznis, vlasnici start-upova do 3 godine s postojećim kvalitetnim, inovativnim poslovnim idejama koje žele unaprijediti, kao i timovi koji imaju zajedničku poslovnu ideju i žele ju razviti kroz mentoring STARTUP AKADEMIJE.

ROK ZA PRIJAVU

Da biste se prijavili na STARTUP AKADEMIJU potrebno je popuniti obrazac na LINKU

Ukoliko niste u mogućnosti popuniti obrazac online, prijavni obrazac možete preuzeti na INFO-PULTU OPĆINE GRAČANICA (adresa: M.M. Bašeskije 1, Nova zgrada Općine), te popunjen obrazac vratiti na INFO PULT Općine Gračanica.

Prijave su otvorene do 30.05.2018. godine do 23:59h.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Sve informacije u vezi poziva možete dobiti na telefon 035-700-832 ili putem maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , Kontakt osoba za pitanja – Mirza Hodžić.

STARTUP AKADEMIJA se provodi u okviru projekta „Povećanje razvojnih potencijala kroz uvođenje instrumenata koji potiču poduzetništvo, međuopćinsku suradnju i nova ulaganja” kojega implementira Razvojna agencija Žepče u partnerstvu sa Općinom Gračanica. Projekt sufinancira Europska unija u okviru zajedničkog programa Europske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj, EU ProLocal.

Općina Gračanica © 2012. Sva prava pridržana.