.

.

.

Lokalno ekonomsko vijeće

1. Sead Terzic direktor „Plastex d.o.o.“ Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. plastex.ba
2. Said Karalić direktor „MI – Kovan“ d.o.o Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
3. Suad Helić direktor „RPC Superfos Balkan“ d.o.o gracanica@rpc-superfos.com
4. Samir Ćurić direktor „Plamingo“ d.o.o Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
5. Hazema Halidović direktor „Suman“ d.o.o Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
6. Faruk Širbegović direktor „Kompanija Širbegović“ d.o.o Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
7. Hasić Mujo direktor „Variplast“ d.o.o Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
8. Rasim Husić direktor „Zemljoradnička zadruga“ Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
9. Grapkić Ramiz direktor „Jadrina“ d.o.o Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Općina Gračanica © 2012. Sva prava pridržana.